Sıhhi Tesisat Ustası

Wiki Article

Yerimiz fatih aksaraydadır İsyerimiz babadan ogula 40 yıldır hizmet veriyoruz. Her türlü sıhhi tesisat arza tespiti ve onarımı Tadilat ve tamirat işlerinizde gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz

Uzun yıllar kazandığımız tecrübe ve deneyim ile birlikte geniş yelpazeye sahip cihazlarımız ile hizmetinizdeyiz

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan propertyım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

1986 yılından itiberen hertürlü sıhhi tesisat kalorifer tesisatı yangın tesisatı doğalgaz vs tüm branşlarında faaliyet göstermekteyim 32 yılın vermiş olduğu tecrübeyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz

Kameralı sistemlerimizle tesisatınızdaki tıkanıklığı hızlı bir şekilde tespit ediyor ve özel ekipmanlarımızla tıkanıklığı gideriyoruz.

Doğalgaz yanıcı bir gaz olduğundan kombi bakımlarınızı ve doğalgaz tesisat işlemlerinizi yetkili sertifitika almış şirketlerde yaptırmanız son derece önem ifa etmektedir.Doğal gaz, evlerde kullanılabilecek şekilde güvenli ve temiz bir enerji kaynağı olarak görülmektedir. Yine de doğalgaz kullanımında en büyük threat, gaz kaçağıdır. Bu sebeple dogalgaz tesisatının güvenli kurulup ve çalışır olması, işlemlerin uzman kişilerce yapılması ve yetkililer tarafından onaylı şekilde hizmetin sağlanması oldukça önemlidir.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Şub Evlerinizde ve iş yerlerinizde tesisat problemlerini gidermek, yeni dekorasyon işleriniz için tesisat sistemi yenilenmesi Sıhhi Tesisatçı ya da sıfırdan tesisat yapılması istediğiniz zaman mutlaka uzman usta desteğine ihtiyacını olur. Alanında deneyimli olup uzman ve donanımlı usta bulmak kolay değildir.

Tesisat uzmanı olma yolculuğunuza doğru eğitim applicationını Sıhhi Tesisat Ustası bularak başlamalısınız. Bir süre çıraklık yaparak gereken her detayı uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz.

MimarTesisat platformu üzerinde donanımlı ve işinde uzman tesisat ustalarına ulaşabilir, zemin kırma gibi sorunlar yaşamadan kameralı destek ile tesisat sorunlarınızın tespitini yaptırabilirsiniz. Böylece tesisatlarda yaşanan su sızıntısı, kaçakları gibi sorunlar için hızlıca uzman destek alabilirisiniz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin En Yakın Tesisat Ustası olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Günlük yaşam konforuna sağladığı katkı daha açık görülür. Tesisat ne kadar sağlam olursa olsun herkes muhakkak musluk arızası ile karşılaşmıştır. Musluk tamiri denilince aklımıza ilk gelen çeşmeler zamanla yerini fashionable musluk ve bataryalara bırakmıştır. Su Tamircisi Musluk ve bataryalar gün içinde sık sık kullandığımız eşyalardır.

Tesisat ustası, evlerinizde ve iş En Yakın Su Tamircisi yerlerinde su ve sıhhi tesisatlarının bakımını, onarımını gerçekleştirir. Gerek banyolar da gerekse mutfaklarda oldukça önemi bulunan su tesisatı ve sıhhi tesisatı kurulumunu alanında uzman olan ustalarla çalışan tesisat firmaları yapar.

Sekman başları kırılmış ya da gevşemiş ise yenisi ile değiştirilmesi gerekir. Aksi takdirde musluk vanası boşa dönecektir.

Report this wiki page